Silver Shark BR

Silver Shark BR on seitsemän hengen alumiinivene, joka nostaa käytännöllisyyden uudelle tasolle. Malli tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet sekä tilavat ergonomisesti suunnitellut sisätilat. Veneessä on terävä, hyvin aaltoja halkaiseva keula sekä hiljainen ja pehmeäkulkuinen runko, jotka takaavat ajonautinnon kovemmassakin kelissä.

Loppuun myyty kaudella 2020.

VENEPAKETIT MOOTTORILLA ALKAEN

34 990 (38 290 ) Säästät: 3 300

Lisää suosikkeihin
silver-honda-5v-pakettilogo-2018_small

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

Silver & Honda -venepaketeilla on viiden (5) vuoden kuluttajatakuu.

PYYDÄ TARJOUS

Perämoottori    Pakettihinta   
+ BF100AK1LRTU      35 990 €
+ BF115DK1LU   38 990 €
+ BF80AK1LRTU   34 990 €

Silver Shark BR on seitsemän hengen alumiinivene, joka nostaa käytännöllisyyden uudelle tasolle. Veneessä on terävä, hyvin aaltoja halkaiseva keula ja veneen runko tekee veneilystä nautinnollista jopa kovassa kelissä. Luokassaan erinomainen painopiste mahdollistaa pienen liukukynnyksen ja samalla laajan trimmialueen.

Veneeseen kulkeminen ja veneessä liikkuminen on helppoa tasaisen keulatäkin, keula-askelmien sekä hyvin sijoiteltujen kaiteiden ja kahvojen ansiosta. Veneen perässä on moottorin molemmilla puolilla reilunkokoiset uimatasot, jotka helpottavat veneeseen nousua. Matkustamon tilaa on kasvatettu reilusti edelläkävijämalleihin verrattuna, joten kaikki matkustajat taittavat matkaa erittäin ergonomisesti ja mukavasti.
Tuulilasin muotoilu kiinteän 2-osaisen välioven ja korkeiden laitojen kera pitävät ajoviiman ja -äänet poikkeuksellisen hyvin loitolla ajon aikana, tehden ajosta erityisen miellyttävää. Shark BR:n tuulilasi on aitoa lasia, joten myös lasinpyyhkimen asennus on mahdollista.
Veneessä on myös paljon käteviä pientavaran säilytystiloja. Plotterin ja hallintalaitteiden sijoittelu sekä kääntyvällä etureunalla varustettu off-shore -istuin tekevät Shark BR:stä helposti hallittavan myös seisaaltaan ajettaessa.

Pituus 615 cm

Leveys 217 cm

Paino 730 kg

Henkilöluku 7

Tuoteryhmän muut tuotteet