AMT 190 BRF

AMT 190 BRf on AMT F-alumiinivenesarjan uusin tulokas. Siinä yhdistyy kestävän alumiinirungon ja helppohoitoisen lasikuitusisustan parhaat puolet tyylikkäässä ja viimeistellyssä paketissa. Veneen ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja alumiinirungon ansiosta voit huoletta rantautua vaikkapa luonnonrannoille huolehtimatta pienistä kolhuista. 

Pakettihinta Honda 100 hv. koneella. MY2020.

34 990

Lisää suosikkeihin

Hinnat sis alv 24 % +Toimituskulut

AMT ja Honda – viiden vuoden takuu!

PYYDÄ TARJOUS

     
     
     
     

AMT:n F-alumiinivenesarjan kolmas malli, AMT 190 BRf, on tilava ja monikäyttöinen Bow Rider, jonka kyydissä matka taittuu vauhdikkaasti mutta mieluisasti. Selkeän tilajärjestelyn myötä veneessä on helppoa ja turvallista liikkua, ja lisäksi tilat ovat hyvät niin tavaroille kuin matkustajille. Vene soveltuukin loistavasti niin yhteyskäyttöön, kalastukseen, mökille huviveneeksi kuin monikäyttöiseksi yleisveneeksi. Kokoleveän takapenkin sisällä on kookas säilytystila varusteille ja laukuille, ja takapenkin takana on reilu kuomukotelo, johon vakiovarusteinen peräkuomu on helppo mahduttaa.

Ohjauspulpetit ovat täysin uutta muotoilua. Kuljettajan pulpetissa mittaristot, virtakytkimet ja vakiovarusteinen 9-tuumainen Raymarine Axiom -monitoiminäyttö ovat sijoitettu näkyvästi kuljettajan näkökenttään, peittämättä kuitenkaan näkyvyyttä eteenpäin. Apukuljettajan pulpetissa on hyvät piensäilytystilat ja sekä kuljettaja että apukuljettaja istuvat hyvin tukevissa komfortistuimissa. Jalkatilaa on riittoisasti niin erillisistuimissa matkaa taittaville kuin takapenkin matkustajille. Turkkipintana on harmaa gelcoat, joka on helppo pitää puhtaana.

Kattava vakiovarustus

AMT 190 BRf -mallin vakiovarustelista on pitkä ja kattava. Listalta löytyy kaikki tarvittavat varusteet mukavaan matkantekoon, peräkuomu, Dryfeel -takatyynysarja ja Raymarine Axiom -navipaketti mukaanlukien. Veneessä on lisäksi vakiona mm. kiinteät Abloy-lukot säilytystiloissa sekä polttoaineen täyttöluukussa, erillinen laiturilukko, hydrauliohjaus, kuljettajan tuulilasinpyyhin, ankkuri ja lepuuttajat köysineen, lepuuttajien säilytystelineet sekä kiinnitysköydet. Kaikki AMT-veneet ovat lisäksi varustettu Securmark-turvamerkinnällä. AMT 190 BRf on myös mahdollista lisähinnasta varustella mm. trimmitasoilla, satama- ja säilytyspeitteellä, erillisellä taka-avotilan pöydällä, vesihiihtokoukulla sekä Fusion -musiikkisoittimella.

Pituus             5,60 m                           

Leveys            2,25 m                           

Paino              700 kg                           

Henkilöluku          7                           

Moottori          80-115 hv                           

Hyväksyntä          CE/C