Twinclip 50 SQ B

Itsevetävä ruohonleikkuri, jossa on 150 cc Briggs&Stratton -polttomoottori ja neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus. 70 litran keruusäiliö vakiovarusteena.

  • 150 cc Briggs&Stratton -polttomoottori, ReadyStart ja Mow&Stow-toiminto (varastointi pystyasennossa)
  • Itsevetävä ja kestävä alumiinista valmistettu Pro-voimansiirto
  • 48 cm leikkuuleveys
  • 70 litran keruusäiliö täyden säiliön ilmaisimella
  • Neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus

Takuu kaksi(2) vuotta.

589

Lisää suosikkeihin

AKTIIVIRAHA Edullista ja joustavaa maksuaikaa!

10 kk, korko 0%, tilinhoitomaksu 5,-/kk. Lisäksi luoton perustamismaksu 1. laskulla 30,-. Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

STIGA Twinclip 50 SQ B on luja ja kestävä monipuolinen ruohonleikkuri, jonka leikkuuleveys on 48 cm. Voit valita neljästä leikkuumenetelmästä: taaksepuhallus, sivullepuhallus, keräys sekä silppuava leikkuumenetelmä. Leikkurissa on 70 litran pikakiinnityksellä varustettu kankainen keruusäiliö ja kaksi varustepakkausta, jotka sisältävät heittoputken ja silppuavan leikkuun mahdollistavan Multiclip-tulpan. Briggs&Stratton 625 EXi -sarjan ReadyStart-polttomoottorin tilavuus on 150 cc, ja sen nettoteho on 2,27 kW kierrosnopeuden ollessa 2 900 r/min. Teräksestä ja alumiinista valmistettu hybridirunko on erittäin lujatekoinen ja kestävä. Leikkuukorkeuden voi säätää seitsemään korkeuteen (25–77 mm). Kahdella leikkuureunalla varustettu erikoisterä maksimoi tehokkuuden ja tuottaa täydellisen leikkuujäljen. Ergonomisesti muotoiltua aisaa voidaan säätää painikkeiden avulla, ja alumiinisten liitososien ansiosta voit taittaa aisan pystyasentoon säilytystä varten, jolloin leikkuri vie paljon vähemmän tilaa.

Tuoteryhmän muut tuotteet