Combi 48 SQ H

Itsevetävä ruohonleikkuri, jossa on 145 cc polttomoottori ja neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus. 60 litran keruusäiliö.

  • 145 cc Honda-polttomoottori
  • Itsevetävä, dynaamisella DSC-nopedensäädöllä varustettu leikkuri, jonka työskentelynopeutta voidaan säätää portaattomasti.
  • 46 cm leikkuuleveys
  • 60 litran keruusäiliö täyden säiliön ilmaisimella
  • Neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus

Takuu kaksi(2) vuotta.

530

Lisää suosikkeihin

AKTIIVIRAHA Edullista ja joustavaa maksuaikaa!

10 kk, korko 0%, tilinhoitomaksu 5,-/kk. Lisäksi luoton perustamismaksu 1. laskulla 30,-. Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

Itsevetävän STIGA Combi 48 SQ H -ruohonleikkurissa on 46 cm leikkuuleveys. Sen voimanlähteenä on luotettava 145 cc Honda GCV 145 Autochoke -polttomoottori, jonka nettoteho on 2,75 kW kierrosnopeuden ollessa 2 900 r/min. Leikkurissa on teräsrunko sekä yhdestä vivusta helposti säädettävä 6-portainen leikkuukorkeuden keskussäätö (22–80 mm). Combi 48 SQ H -leikkurissa voit valita neljästä leikkuumenetelmästä: taaksepuhallus, sivullepuhallus, keräys sekä silppuava leikkuumenetelmä, joka silppuaa ruohon pieneksi silpuksi ja puhaltaa sen takaisin ruohon juurelle luonnolliseksi lannoitteeksi. Käyttömukavuutta lisäävät ergonomisesti muotoiltu säädettävä aisa sekä suurikokoiset 280 mm:n takapyörät, jotka helpottavat leikkaamista epätasaisessa maastossa. Heittoputki, 60 litran keruusäiliö täyden säiliön ilmaisimella sekä silppuavan leikkuun mahdollistava Multiclip-tulppa vakiovarusteena. Keruusäiliössä on kiinnikkeet, joiden avulla se voidaan liittää koneeseen helposti. Kiinnikkeiden avulla myös varmistetaan, ettei keruusäiliö kaadu irrotettaessa.

Tuoteryhmän muut tuotteet